Made in Europe –högsta kvalitet för professionell brug

SAP kylvattenpumpar

SAP-Pumper_virksomhed-ItalienDe produkter som vi distribuerar kommer uteslutande från europeisk produktion. Kärnan i vårt erbjudande är kylvattenpumpar från den italienska pumpspecialisten SAPSRL.

Företaget har i årtionden varit en av Europas ledande tillverkare av elpumpar och har fått ett rykte i branschen som en pålitlig, innovativ och högpresterande partner. SAP-pumpar finns i många maskinverktyg, såsom bandsågar, borrar, svarvar och fräsmaskiner.

unitech kylmedel

unitech_virksomhed_dAlla kylmedel, smörjmedel och vätskor för droppsmörjmedel som säljs i vår butik tillverkas i Tyskland av företaget unitech Kühlschmierstoffe GmbH.

Företaget har mer än 40 års erfarenhet av utveckling, produktion och användning av köldmedelssmörjmedel. En viktig avsikt för företaget är miljöskydd; unitech Kühlschmierstoffe GmbH forskar och utvecklar i sitt eget laboratorium den högsta nivån av miljö- och konsumentvänliga lösningar.

Inte minst priser och certifieringar som företaget kan hänvisa till garanterar en framgångsrik kombination av högsta kvalitet och prestanda med miljövänlighet och kompatibilitet.

I.L.C. minimalsmörjsystem

ILC-virksomhed_ItalienDet italienska företaget I.L.C. Smøresystemer är sedan 1975 en av de ledande europeiska tillverkarna av smörjteknologisystem. I.L.C. idag tillverkar smörjsystem i en modern miljö på mer än 5 000 kvadratmeter och kan lita på ett väletablerat försäljningsnätverk.

Dripsmörjningsanläggningarna som distribueras av oss kommer uteslutande från företaget I.L.C. Smörjsystem och övertygar med ett väl tänkt koncept och hög kvalitet.

Företaget beskriver forskning och utveckling som en figurhuvud och innovationsmotor: ”Dess uppgift är att möta avancerade system för design och prototypproduktion på kort tid och med hög tillförlitlighet de olika kundernas behov och produkter för tekniskt avancerade och strukturellt innovativa smörjsystem. “