Kylvattenpump SAP SA

 155,00

motordriven kylvattenpump för industriellt bruk

Artikelnr: 141 Kategori:

Beskrivning

Kylvattenpump SAP SA

Du hittar lämpliga tillbehör till denna pump i vår onlinebutik. Pumparna av typ SA är lämpliga bland annat för mindre, främst halvautomatiska och manuella bandsågar, t.ex. Carif, Bianco, FMB, Pedrazzoli och Ritke samt cirkelsåg, borrpressar och andra metallbearbetningsmaskiner där stora mängder kylvätska inte krävs (jämför pumpar PA-35 och PA-70). SA-pumpen är konstruerad för industriellt bruk och kännetecknas av robusthet och livslängd.

SA-pumparna har den stora fördelen att de kan köras på både 230 V och 400 V utan modifieringar, eftersom de är utrustade med en enfas elmotor.

Kapacitet och lyfthöjd

pumpekapacitet SA i forhold för løftehøjde

Figur 1 visar maximal effekt i förhållande till lyfthöjd.

 

Tekniska data

tekniske data SA

Figur 2 informerar i kolumn “B” om längden på dykröret som ska beaktas under beställningen, se även figur 3.

 

Installation och elektrisk anslutning

Maksimal

elektrisk forbindelsesdiagram for pumpen

Montera pumpen på tanken som visas i figur 5. Pumphuvudet som innehåller elmotorn får inte komma i kontakt med kylvätskan. Figur 6 visar pumpens elektriska anslutning. Eftersom det är en enfasmotor är pumpen endast ansluten till två kablar (minst 1,5 mm²) som visas i figur 6. Om du behöver teknisk support, vänligen kontakta oss på 7020 2047.

Tekniska egenskaper

SA-pumpen är en motordriven dränkbar pump för industriellt bruk, främst inom metallbearbetning. Den kan anslutas till både 400 V och 230 V och uppfyller kraven i IP 54.

Huset är tillverkat av syrafast plast enligt följande standarder: VDE 0730 och UL 94. Pumpaxeln är tillverkad av V-2A stål, lagren är från NSK, extremt hållbara och vibrationsdämpade monterade i halvstyva skal, vilket resulterar i en nästan vibrationsfri drift.

Tips och ytterligare information

  • Pumpen SA är motståndskraftig mot partikelformiga föroreningar (till exempel förorenat vatten) samt alla kemiska föreningar som vanligen finns i kylmedel.
  • Pumpen kan vridas på utloppssidan upp till 80%, vilket möjliggör en optimal justering av vätskevolymen.
  • Pumpinloppsanslutningen är kompatibel med Quick-Fit-kopplingar.
  • På kundens begäran kan vi tillverka SA för alla nätspänningar.


ladda ner denna produktinformation som PDF

Ytterligare information

Insticklängd

85 mm, 120mm, 150 mm

Driftspänning

230 V, 400 v