Kylvattenpump SAP PA-35

 219,00

motordriven kylvattenpump för industriellt bruk

Artikelnr: 6120 Kategori:

Beskrivning

Kylvattenpump SAP PA-35

Du hittar lämpliga tillbehör till denna pump i vår onlinebutik. Pumparna av typen PA-35 är lämpliga bland annat för större halvautomatiska och helautomatiska bandsågar som kräver en större flödeshastighet än SA-typen, t.ex. från tillverkarna Kaltenbach, Bauer, Eisele, Kasto, Beringer, Bianco och IT såväl som för mindre svarvar och fräsmaskiner, ytslipmaskiner, automatiska borrar, trådskärare etc.

PA-35 är konstruerad för industriellt bruk och kännetecknas av robusthet och livslängd.

Kapacitet och lyfthöjd

Figur 1 visar maximal effekt i förhållande till lyfthöjd for pumperne PA-35 och PA-35M. Observera att den valfria enfasvarianten (typ “PA-35M”) ger cirka 10% mindre.

Tekniska data

Figur 2 informerar i kolumn “B” om längden på dykröret som ska beaktas under beställningen, se även figur 3.

Installation och elektrisk anslutning

Montera pumpen på tanken som visas i figur 5. Pumphuvudet som innehåller elmotorn får inte komma i kontakt med kylvätskan. Figur 6 visar pumpens elektriska anslutning i stjärna- eller deltaanslutning. Som ett alternativ till denna standard kan vi konvertera 230 V-pumpen på begäran utan extra kostnad. Observera att ca. 10% av pumpens effekt går förlorad, dvs.

Tekniska egenskaper

PA-35 är en motordriven dränkbar pump för industriellt bruk, främst inom metallbearbetning. Den är ansluten till 400 V (trefasström, alternativt enfasdrift i PA-35M-versionen) och uppfyller kraven i IP 54.

Huset är tillverkat av extruderat aluminium. syrafast plast enligt följande standarder: VDE 0730 och UL 94. Pumpaxeln är tillverkad av V-2A stål, lagren är från NSK, extremt slitstark och vibrationsdämpad monterad i halvstyva skal, vilket resulterar i en nästan vibrationsfri drift.

Tips och ytterligare informationPumpen

  • PA-35 är motståndskraftig mot partikelformiga föroreningar (till exempel förorenat vatten) såväl som för kemiska föreningar som vanligen finns i kylmedel.
  • Pumpen kan vridas på utloppssidan upp till 80%, vilket möjliggör en optimal justering av vätskevolymen.
  • Pumpinloppsanslutningen är kompatibel med Quick-Fit-kopplingar.
  • På kundens begäran kan vi tillverka PA-35 för alla nätspänningar.


ladda ner denna produktinformation som PDF

Ytterligare information

Insticklängd

85 mm, 120 mm, 150 mm, 180 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm

Driftspänning

230 V, 400 v